Полузащитникът на Барселона Фелипе Коутиньо вече мисли за напускане на "Ноу Камп". Според информации на "Дейли Стар" той мисли за трансфер в Манчестър Юнайтед и е споделил пред испанските играчи на "червените дяволи", че се надява да бъде привлечен на "Олд Трафорд" през лятото.

Това ще бъде огромно предателство от негова страна и ако този трансфер стане факт феновете на бившия му отбор Ливърпул ще го намразят до смърт. Той бе боготворен от най-върлите привърженици на Ливърпул, но определено те не биха простили подобен трансфер.

На Фелипе изобщо не му върви в Барса и продажбата му ще бъде логичен ход, като неговото име се спряга и за преминаване във френския шампион ПСЖ. 

Бразилецът в момента дори не е от най-твърдите титуляри в отбора, а освен това се очаква след пристигането на Френки де Йонг от Аякс през лятото ситуацията му да се утежни сериозно, ако той все пак реши да остане в клуба и да се бори за мястото си.

От Юнайтед ще трябва да извадят 86 милиона паунда за привличането на Коутиньо, а интерес от страна на тима към него определено не липсва.